Welkom ››

Bij ons kan u terecht voor al uw bouwwerken en verbouwingen. Gevelrenovatie, metselwerken, vloerwerken, het aanleggen van opritten en terrassen, het aanleggen van zwembaden, de volledige renovatie van badkamers... Ook voor prachtige houten bijgebouwen en voor het kaleien van zowel een tuinmuurtje of binnenmuur tot het kaleien en eventueel renoveren van een volledig huis of gevel.

Als meewerkend patroon en met ruim 12 jaar specifieke ervaring, garandeer ik u verzorgde en budgetvriendelijke werken, hoge kwaliteit en maximale flexibiliteit.

Aarzel a.u.b. niet om contact op te nemen voor meer informatie, een antwoord op al uw vragen of voor een geheel vrijblijvende offerte.

Glenn Le Rycke
Zaakvoerder

Nieuws ››

Bezoek ons op Countryside 2016

Van vrijdag 28 oktober t.e.m. dinsdag 1 november 2016 kan u onze stand bezoeken op de Countryside beurs in Flanders Expo Gent. U vindt ons op stand 1125.
Zelf aan de slag met Kalei it

Kalei concept is een van de weinige aannemersbedrijven die zich specialiseren in de eeuwenoude, maar vandaag zeer actuele techniek van het kaleien. Kalei geeft je huis een authentiek en apart karakter en bevordert de gevelhuishouding. Met andere woorden het beschermt je gevel zonder hem volledig af te sluiten. Op uw vraag komen wij ter plaatse en maken u vrijblijvend een gedetailleerde offerte of u kan zelf aan de slag met Kalei it, een gebruiksklaar voorgemengd mengsel. Lees meer...
››   Meer nieuws

Deze website gebruikt enkel strikt noodzakelijke en functionele cookies. Meer info.